ALL-IN

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, maar ook:
- inclusief design-houtskool-BBQ in INOX
- inclusief glazen, borden, bestek
- inclusief afwas
- inclusief Chef-Kok ter plaatse
- inclusief vlotte en verzorgde bediening

Minimum aantal

Onze “All-In”-formule met Chef op locatie is mogelijk vanaf 12 personen. Vanaf 24 personen voorzien wij tevens het noodzakelijke extra personeel. Vanaf aankomst op locatie tot vertrek wordt rekening gehouden met een aanwezigheid van 3 uur. Op uw verzoek kan men langer aanwezig zijn. Deze extra uren worden in regie bijkomend aangerekend tegen een uurtarief van € 35,00/medewerker (terug inclusief BTW(21%))

Dranken

Voor de receptie wordt gedurende één uur drank geschonken. Verlengingen zijn mogelijk per kwartier tegen suplementaire betaling van 1/4e van de basisprijs van het desbetreffende arrangement. Bij de BBQ wordt 1/2 fles water voorzien per persoon, evenals voor wat betreft de formules met wijn, 1/2 fles wijn per persoon. Bij de keuze voor de formule met aangepaste streekbieren is er 1 fles van 75cl voorzien per persoon.

Bijbestellingen zijn mogelijk en worden extra aangerekend volgens de toepasselijke prijslijst van P&Q Culinair nv. Een extra bestelling van exclusieve streekbieren op grote fles is voor de laatblijvers een absolute aanrader om nog even na te genieten!

Bestellingen

Om logistieke redenen en wegens het feit dat wij ook onze Chef en medewerkers moeten inplannen, vragen wij om uw bestelling ten minste 14 dagen op voorhand (liefst nog eerder) door te geven, bij voorkeur middels afgifte van ondertekende bestelbon of zending per e-mail op het adres: bbq@lekkeraanzee.be
Wanneer de datum en arrangement wordt vastgelegd vragen wij onmiddellijk een voorschot te storten van 35%

Extra toeleveringen

U kan steeds aangepaste wijnen of een exclusieve selectie van streekbieren (flessen 75cl in verloren verpakking) bij ons bijbestellen tegen gunstige prijzen.

En ook nog... feestmateriaal (springkastelen, tenten, tafels, stoelen, ...) kan - met onze tussenkomst - gehuurd en bij u afgeleverd worden.

Verplaatsing

Vanaf bestellingen van € 1.250 worden geen verplaatsingskosten gerekend. In alle andere gevallen wordt € 0,75 per afgelegde km aangerekend (heen en terug) gerekend vanaf de locatie tot het dichtst gelegen onderstaande adres:
George Grardplein 2, 8670 Sint-Idesbald (Tel: 058/51 19 78)
Hof ter Hillestraat 2, 8670 Oostduinkerke (Tel: 058/59 39 59)
Gauwelstraat 82, 8551 Heestert
Galgenberg 126, 9260 Serskamp

Promotie

Klanten die kiezen voor de “Super de Luxe” Bar-B-Queen formule worden extra verwend met de GRATIS plaatsing van:
- ofwel de gezellige VURIGE-STA-TAFEL van P&Q Fun & Construction
- ofwel een springkasteel

TAKE-AWAY

Bestellingen formule Take-Away / afhaal

Om logistieke redenen en wegens het feit dat wij enkel met verse ingrediënten werken, vragen wij u om uw bestelling minstens 7 dagen op voorhand door te geven, bij voorkeur middels afgifte van ondertekende bestelbon of zending per e-mail op het adres bbq@lekkeraanzee.be Voor bestellingen boven de €500 vragen wij om bij de bestelling een voorschot te storten van 35%.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Extra toeleveringen

U kan steeds onze aangepaste wijnen of een exclusieve selectie van streekbieren (flessen 75cl in verloren verpakking) bij ons bijbestellen tegen gunstige prijzen. Als extra service bezorgen wij u in bruikleen gratis aangepaste glazen.

Huur Bar-B-Queen

U kan een design-Bar-B-Queen in inox huren voor €75,00 mits deze de dag na afhaling van de gerechten ons terugbezorgd wordt.

En ook nog...

Feestmateriaal (springkastelen, tenten, tafels, stoelen,...) kan met onze tussenkomst gehuurd en bij u afgeleverd worden.

Afhalingen

Bestellingen kunnen na voorafgaandelijke afspraak afgehaald worden op onderstaande adressen:
George Grardplein 2, 8670 Sint-Idesbald (Tel: 058/51 19 78)
Hof ter Hillestraat 2, 8670 Oostduinkerke (Tel: 058/59 39 59)

Zo gewenst leveren wij ook aan huis. Vanaf bestellingen van €200,00 en voor afstanden tot 16km (heen en terug) gebeurt de levering gratis. In alle andere gevallen wordt €0,75 per afgelegde km aangerekend.